Rejuvenal - HydraDerMatrix

<p>gezond afvallen healthy body voedingssupplementen lichaam dieet zonhoven oost-vlaanderen</p>
Klik op de afbeelding om te vergroten
€ 82,95
€ 82,95

Iedereen kent hydraterende crèmes. Maar waarom zijn ze eigenlijk nodig voor zoveel mensen? Simpel, omdat de huid niet instaat is het vocht vast te houden door gebrek aan waterbindende componenten zoals hyaluronzuur. Maar ook omdat de opperhuid niet de juiste, hechte structuur heeft om vochtverlies tegen te gaan.

HydraDerMatrix bevat de stoffen die noodzakelijk zijn om de droge en vochtarme huid optimaal te verzorgen. Zoals de naam al zegt; het is rijk aan echte hyaluronzuur en ceramiden. Van hyaluronzuur weten we dat het instaat is honderden keren z’n eigen gewicht aan water te binden. Alhoewel vroeger werd aangenomen dat de absorptie slecht was tonen studies tegenwoordig aan dat dit enkel geen probleem is. Samen met de rijkelijk toegevoegde glucosamine- en chondroïtinebestanddelen maken ze een huidopvullende, vochtbindende laag waarin het collageen zich bevindt. Dat zorgt voor een gladdere huid met meer volume. Fijne rimpeltjes verdwijnen, de huid krijgt een jongere en frissere uitstraling. En dat binnen slechts enkele weken!

Ceramiden vormen de belangrijkste vetten in de buitenste huidlaag. Echter, door onze hedendaagse hygiëne, wassen we die belangrijke vetten uit onze huid. Gevolg; de huid wordt veel droger, vooral in de winter. Deze barrière heeft ernstig behoefte aan ceramiden die vochtverlies sterk kunnen reduceren en een droog gevoel kunnen tegengaan. Door ze toe te voegen aan de HydraDerMatrix wordt een krachtig hydraterend effect bereikt en voelt de huid veel zachter aan. Kortom; een onmisbaar product dat snel en effectief een einde maakt aan de droge en vochtarme huid.

Werking

De ceramides in de HydraDerMatrix worden toegevoegd omdat we bij de vorderende leeftijd minder ceramides aanmaken voor de buitenste laag van de epidermis; de hoornlaag. Hierdoor verliezen we teveel vocht, het zogenaamde TEWL (Trans Epidermal Water Loss). Studies tonen aan dat ceramides effectief zijn in de verbetering van de hoornlaag. Alhoewel ze ook prima smeerbaar zijn, blijft het lastig alle plaatsen van onze huid te bereiken. Orale inname van ceramides werken effectief dit unieke stofje overal in onze huid te krijgen en zo een droog gevoel tegen te gaan.

Studies tonen aan dat ceramide-inname zelfs de vorming van eczeem tegen gaat door het flink verbeteren van de barrièrefunctie van de hoornlaag. Dit kan nog verder worden verbeterd door inname van OmegaMatrix; daardoor worden extra vetzuren en vooral squaleen toegevoegd aan de huid voor een optimale vochtbalans.

Glucosamine vormt een belangrijke bouwsteen om vochtbindende moleculen (proteoglycanen) in de huid en gewrichten te vormen. Daarom voegen we maar liefst 750 mg van een uitstekende bron van glucosamine toe per tablet HydraDerMatrix. Zo wordt de aanmaak van hyaluronzuur gestimuleerd. Extra aanmaak wordt nog verder geactiveerd door pure Hyaluronzuur toe te voegen. Dit wordt enerzijds geabsorbeerd zodat het direct functioneel is maar het activeert eveneens de hyaluronzuursynthese uit glucosamine. Ook chondroïtinesulfaat maakt onderdeel uit van deze waterbindende, zeer complexe moleculen (proteoglycanen). Zo leveren we een zeer compleet product, optimaal om de vochtbalans in de huid (en gewrichten) in korte termijn te verbeteren. We zetten niet in op een enkele stof, maar zorgen dat het probleem van alle kanten wordt aangepakt.

Dosering: in principe zijn 2 tabletten per dag voldoende. Bij een erg droge huid mogen ook 3 of 4 tabletten genomen worden.
De tabletten kunnen gekauwd worden of in het geheel worden ingeslikt.

HydraDerMatrix kan ook een uitstekende ondersteuning geven bij gewrichtsklachten, vooral bij wervelkolomproblemen zoals een hernia. Neem daarvoor wel de hogere dosering (4 tabs per dag).